• Fitness hold

Såfremt man ikke møder op til tilmeldt hold påregnes et ‘No-Show’ gebyr på 25 kr.
Afmelding skal ske senest 2 timer før hold start.

Vordingborg fitness hold - Cykling

BIKE LIGHT / INTRO

For dig der er ny på cykel, ikke har cyklet så længe, eller ikke har mod på at en hel time.  Timen varer 45 min. inkl. opvarmning og nedkøling.
HOLDPLAN / TILMELD

Bold og balance fitness hold i Vordingborg

BOLD OG BALANCE

Træning af hele kroppen samt styrkelse af balance – med brug af de store bolde. Holdet er for alle uanset niveau. Også mænd.
HOLDPLAN / TILMELD

Vordingborg fitness - Max Fit

CIRKELTRÆNING

Cirkeltræninger et hold for dig der gerne vil kombinere konditions-, udholdenheds- og styrketræning. Vi får i den grad pulsen helt op at ringe i form af masser af styrkeøvelser kombineret med kredsløbstræning. Alle muskelgrupper påvirkes i denne time og kroppen presses til det yderste. Det er her du kommer ud af din komfortzone. Cirkeltræninger for dig der ønsker at se, mærke og opnå hurtige og gode resultater.
HOLDPLAN / TILMELD

Vordingborg fitness hold - Cykling

FORMIDDAGSBIKE

For den rutinerede cyklist. Timen varer 60 minutter inkl. opvarming, kørsel og cool down. Her kan du forvente både længere, hårdere og hurtigere bakker og intervaller.

(Er du ny, og men har kun mulighed for at komme på dette hold, må og kan du sagtens være med, informer dog altid instruktører herom)

HOLDPLAN / TILMELD

Vordingborg fitness hold - Cykling

GODMORGENBIKE

For de morgenfriske. Vi kører niveau ny/let øvet på 45 minutter

HOLDPLAN / TILMELD

Vordingborg fitness hold - Cykling

BIKE LET ØVEDE/ØVEDE

Vil du udfordres mere end på Bike light , så prøv 60 min. inkl. opvarmning , kørsel og cool down.

1-4 minutters stående intervaller og 20-40 sekunders tempointervaller.

(Er du ny, og men har kun mulighed for at komme på dette hold, må og kan du sagtens være med, informer dog altid instruktører herom)

HOLDPLAN / TILMELD

Jumping fitness hold i vordingborg fitness center

JUMPING FITNESS

Jump Fitness er en sjov og anderledes form for træning, og foregår i et tempo hvor der tages hensyn til knæ, dårlige led m.v.
Der trænes på små trampoliner.
HOLDPLAN / TILMELD

Strong Express træning hold

STRONG EXPRESS

Strong Express er et kortere hold, der kombinerer egenskropstræning, cardio og plyometriske træningsøvelser til musik der er specielt designet til at matche hver eneste bevægelse. HOldet er for (næsten) alle, da der arbejdes i 3 faser – LOW, BASE og MAX. HUSK gode sko, vand og håndklæde.
HOLDPLAN / TILMELD

Styrke og kooordination fitness hold i Vordingborg

STYRKE & KOORDINATION

På dette hold træner du din styrke og koordination samt smidighed og balance. Øvelserne er et mix af og inspiration fra forskellige træningsformer såsom styrketræning, gymnastik, mobilitetstræning, funktionel træning og yoga.
Der kan veksles mellem samlet træning og individuelle øvelser. Alle kan deltage uanset træningsniveau og hensigten er at alle får en udfordrende, sjov og skøn oplevelse. Træningsøvelser er primært med egen kropsvægt, men redskaber kan også indgå.
Formålet med træningen er at forbedre kropsfornemmelse og velbefindende.”

HOLDPLAN / TILMELD

Vordingborg fitness - Yoga hold

YOGA

Yoga betyder at ”forbinde” eller at ”forene”, og formålet med træningen er at skabe balance og ”flow” i og mellem krop og sind.

På yogaholdet forenes åndedræt og bevægelse i en serie af øvelser, som giver smidighed, styrke og balance.

Yoga skaber indre ro og giver overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres. Desuden kan du med yoga komme af med gammel stivhed og ømhed i kroppen.

I Yoga udspænder og strækker du de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Vi arbejder med alle muskler i kroppen lige fra lår og ryg til bækkenbund og fødder, og gennem yogaen bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger.

HOLDPLAN / TILMELD

Vordingborg zumba fitness hold

ZUMBA GOLD (Senior/mere stille form)

Holdet har samme gode stemning og musik som Zumba® men med simplere trin og et moderat tempo. Det er ideelt for dig som gerne vil danse og have sved på panden, men ønsker et niveau hvor sværhedsgraden er reduceret i forhold til en normal Zumba® time.
HOLDPLAN / TILMELD

BLIV MEDLEM

SE ALLE PRISER